Prelucrarea datelor cu caracter personal

Din 25 mai 2018 se aplica Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("Regulamentul"). Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa va informam cum protejam datele dvs. personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.

In aceasta informare va facem cunoscut modul in care colectam, prelucram si securizam datele cu caracter personal atunci cand accesati site-ul nostru www.mobilierpiatra.ro. Baza legala pentru prelucrarea acestor date o reprezinta consimtamantul dumneavoastra la executarea comenzii si incheierea contractului.

Pentru ce utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal:

1. Pentru prelucrarea comenzii dumneavoastra si furnizarea produselor si serviciilor dorite:

a) pentru prelucrarea, furnizarea produselor si serviciilor pe care le-ati achizitionat de la noi, precum si pentru a va tine la curent cu evolutia comenzii dumneavoastra;

b) pentru a va furniza produse sau servicii relevante, fiind inclusa posibilitatea de a va contacta cu mesaje privind modificari ale acestora.

2. Pentru imbunatatirea produselor si serviciilor pe care le oferim, putem urmari si analiza, dezvolta si imbunatati produse si servicii mai interesante si mai relevante, precum si sa personalizam produsele si serviciile noastre.

3. Marketing

In calitate de client al nostru, daca v-ati dat consimtamantul, va vom tine la curent, in general, cu privire la noile produse sau servicii, va vom trimite buletine informative, va vom informa cu privire la oferte, promotii, va vom contacta prin posta electronica, telefonic sau SMS.

Pastrarea in siguranta a datelor dumneavoastra cu caracter personal

Avem echipa specializata care imbunatateste in mod constant masurile pe care le-am adoptat pentru protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal impotriva oricarui acces neautorizat, pierdere accidentala, dezvaluiri sau distrugeri. Nu putem accepta responsabilitatea pentru niciun acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal, care nu tine de controlul nostru. Site-ul nostru web poate contine link-uri la site-urile web ale unor terte parti. Nu raspundem pentru securitatea si continutul respectivelor site-uri. Prin urmare, asigurati-va ca cititi politica acelor societati privind protectia datelor inainte de a utiliza sau de a pune informatii personale pe site-ul acestora.

Drepturile clientului

Site-ul nostru foloseste tehnologii care va ofera cea mai sigura experienta on-line, fiind abilitat sa protejeze informatiile furnizate ce contin date personale. Puteti controla modul in care colectam, prelucram si securizam datele dumneavoastra cu caracter personal, exercitand oricare dintre urmatoarele drepturi/optiuni, oricand doriti: accesarea datelor, rectificarea lor, opozitia la prelucrarea datelor, stergerea, portabilitatea acestora, restrictionarea prelucrarii, retragerea consimtamantului, dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Cat timp pastram datele dumneavoastra?

Pentru a putea face dovada relatiei comerciale pe care o avem cu dumneavoastra, pastram datele cu caracter personal prelucrate in vederea executarii comenzii/contractului pe toata durata de derulare a acesteia/acestuia si ulterior, in scopul desfasurarii activitatilor de reclama, marketing si publicitate, pana la manifestarea expresa a opozitiei la prelucrarea si stocarea acestora.

Comunicari

Vom trimite comunicari legate de executarea comenzii/contractului (spre exemplu, informari cu privire la probleme tehnice, raspunsuri la intrebarile adresate de client, etc) prin orice mijloc de comunicare (adresa de e-mail, apel telefonic, sms, adresa de posta clasica) pe care clientul l-a precizat la incheierea sau pe parcursul comenzii/contractului. Clientul poate oricand sa se opuna la primirea acestor comunicari, inclusiv la momentul stabilirii detaliilor comenzii/ incheierii contractului si comunicarii adresei de e-mail.

Tipurile de date pe care le colectam si prelucram:

Date de contact: nume, prenume, domiciliu, numar de telefon, adresa de e-mail etc.