Despre Noi

Am putea spune ca suntem cei mai buni si cei mai minunati, preferam insa ca ceilalti sa afirme acest lucru despre noi. Satisfactia cea mai mare o avem cand clientii sunt multumiti si ne recomanda mai departe.

Ce facem noi de fapt?

Producem ghivece de mici si mari dimensiuni din piatra si cateva elemente de mobilier din urban, perfecte pentru a fi montate in exterior.

Produsele noastre le puteti intalni in: curti particulare, cartiere rezidentiale, spatiile verzi ale cladirilor de birouri, parcuri, piatete, strazi si bulevarde, alveole stradale, hoteluri si pensiuni, spitale si clinici, gradinite, scoli si licee, in zonele adiacente institutiilor publice sau private, domeniul public.

O alta destinatie a produselor noastre sunt parcurile si aproape orice spatiu care este afara in aer liber poate fi perfect pentru amplasarea produselor noastre.

Cine cumpara de la noi?

Oricine isi doreste un produs de calitate. Ne adresam tuturor categoriilor de cumparatori de la persoane fizice care pot achizitiona produsele direct de la noi sau din reteaua de magazine Dedeman, pana la arhitecti, designeri de exterior, dezvoltatori imobiliari si autoritati locale .

 

Cum sunt produsele noastre?

Durabile in primul rand, greu de vandalizat sau de furat, usor de intretinut si cu un design simplu dar elegant, pretabil pentru orice stil de amenajare.

De ce produsele noastre?

De ce nu?! Un produs 100% romanesc, realizat handmade, care poate fi customizat si personalizat in functie de cerintele clientilor nostri. Fiecare produs, este asamblat si slefuit manual. La cerere putem realiza produsele din sort de marmura de Ruschita.

Contact

Suntem la doar un mesaj distanta. Suntem calzi, deschisi si pasionati de ceea ce facem! 

Adresa

Str. Gheorghe Simionescu 19,

Sector 1, București

Contact

0721 111 313
office@mobilierpiatra.ro

Date Firma

FORUS CONCEPT S.R.L.

J40/30468/1992
RO 3324249